nježni tata

Obiteljska idila: Mario Valentić pohvalio se mlađim sinom koji je u izolaciji savladao nove vještine

07.05.2020 u 11:42

Bionic
Reading

Glumac, voditelj, profesor kineziologije i promotor zdravog života ne voli pričati o svom privatnom životu, ali voli pokazivati nježne trenutke sa svojim sinovima koje od malena uči zdravom životu i važnosti bavljenja sportom

Ponosni tata 10-godišnjeg sina Nike, kojeg je dobio u prijašnjem braku s voditeljicom Mirnom Maras Batinić, i dvogodišnjeg Noe kojeg ima s partnericom, menadžericom Ljiljanom Mikić, nerijetko objavljuje fotografije sa svojim nasljednicima koje redovito raznježe njegove pratitelje.

U najnovijoj objavi vidi se kako gušta u društvu mlađeg sinčića koji vozi svoj prvi, drveni bicikl. Brižan otac pobrinuo se i za sigurnosne mjere pa je dječačiću nabavio i kacigu. Neko vrijeme bili su razdvojeni u izolaciji budući da je maleni Noa otišao s mamom u Slavoniju.

Nedavno je progovorio o svojoj vezi sa svojom partnericom Ljiljanom.

'Trudimo se graditi skladan suživot, poštovati se, što bezbolnije kročiti ovim neobičnim svijetom i opstati u njemu. Jednostavno, biti što bolji jedno prema drugom', izjavio je za Story. Podsjetimo, par je spojio posao, navodno još 2016. godine, a Ljiljanino ime nije se u medijima pojavilo sve do kraja 2017., kada je otkriveno da s Valentićem čeka sina. U travnju 2018. je rodila Nou.

View this post on Instagram

Moj štronc i ja❤️❤️

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on