vikend uživancija

Prizor koji topi srce: Mario Valentić na kupanju s preslatkim sinčićem

01.07.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Poznat kao veliki pobornik zdravog života, kondicijski trener vikend je iskoristio za boravak u prirodi gdje i inače provodi svaki svoj slobodni trenutak. Njegova mala obitelj ovog puta je guštala u zajedničkim trenutcima na Kupi

Mario Valentić i njegov mlađi, dvogodišnji sin Noa, kojeg ima s menadžericom Ljiljanom Mikić, bili su simpatičan prizor na rijeci dok su skupa veslali u kajaku i kupali se u rijeci. 'Nedjeljno nizvodno', opisao je fotografiju glumac kojeg ćemo uskoro ponovo moći gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na Novoj TV. U komentarima je otkrio da im nije bilo hladno već da su se 'saftali' od vrućine.

Poznato je da je glumac, voditelj, profesor kineziologije, HealthyFIT trener i bivši Mister turizma svoju ljubav prema putovanjima, ali i upoznavanju divljine prenio je na sinove. Odgaja ih, rekao je, da vole sport, no to mu nije ključno. Osim Noe ima i 11-godišnjeg sina Niku kojeg je dobio u braku s voditeljicom Mirnom Maras. U brak su ušli 2007. godine, a razveli se 2013., no ostali su u dobrim odnosima.

View this post on Instagram

Divan dan 🥰🍀 #familyandfriends on the #river

A post shared by Lili 🌸 (@lilimikich) on

S menadžericom zagrebačkog hotela Ljiljanom Mikić, u vezi je od 2016, otkako su radili na jednom zajedničkom projektu. Nedavno je izjavio da se on i plavokosa Slavonka trude graditi skladan suživot, poštovati se, što 'bezbolnije kročiti svijetom i opstati u njemu te biti što bolji jedno prema drugom'.