tajna zdravog života

Mario Valentić o svojim navikama: 'Živio sam takav život i prije negoli sam ušao u bavljenje glumom i manekenstvom'

03.10.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Dugi niz godina kroz svoje treninge, smoothie radionice i individualna savjetovanja motivira ljude na osobni rast i razvoj u pogledu treninga, prehrane. Zdrav načina života su njegova ljubav i strast koju je pretvorio u posao. Nekadašnji glumac i maneken, fitness trener Mario Valentić rado priča o tajni uspjeha i zdravog života

'Konzistentnost, kontinuiranost, ali ja bih rekao povrh svega da ja to živim, jako volim. I da se ugase sve kamere i kad se ugase sve kamere, ja to živim i živio sam takav život i prije negoli sam ušao u bavljenje glumom i manekenstvom nekada, tako da eto, možemo reći da je to tajna tog dijela uspjeha - ja to živim i volim. Bavljenje zdravljem i vitalnosti, što privatno, što poslovno s drugim ljudima', ispričao je Mario Valentić za RTL.hr.

U slobodno vrijeme sa svojom obitelji boravi u prirodi, putuje. Ove godine su, kaže, puno vremena proveli u prirodi, a prvi put je bio u Dubaiju. Slovenija mu je divna, a ove godine su otkrili Japodske otoke na rijeci Uni.

Kako je Valentić otac dvoje djece upitan je kako je preživio rujan, koji je posebno stresan za sve roditelje. Rekao je da za roditelje nije stresan samo rujan, nego cijela školska godina. Ima jednog đaka koji ide u sedmi razred, a mlađi sin je još u vrtiću.

  • +3
Mario Valentić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX