skuplja uspomene

Mario Valentić uživa daleko od Hrvatske: Pratitelji mu poručuju da nikad ne treba napustiti našu zemlju

09.03.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Profesor kineziologije, HealthyFIT trener i promotor zdravog života već nekoliko dana živopisnim razglednicama javlja se iz Dubaija kojeg su u posljednje vrijeme pohodili brojni naši poznati

Prije odlaska u toplije krajeve, Mario Valentić je guštao u zimskim aktivnostima, 59. put darovao krv, a trenutno se opušta u razgledavanju izložbe EXPO, tamošnjem noćnom životu i delicijama, neobičnoj aritekturi, tržnicama te drugim raznim atrakcijama koji Dubai nudi.

Jednog od najpoznatijih fitness trenera koji povremeno glumi, gledatelji su nedavno mogli pratiti u ulozi Srećka Šojke u seriji 'Bogu iza nogu' na Novoj TV, u jednoj od objava na Instagramu uz mnoštvo fotografija je naglasio da je 'lijepo sve, ali da je Lijepa naša', a jedan od sljedbenika mu je savjetovao: 'Nemojte nikad napustiti prelijepu Hrvatsku'.

Ranije je Valentić progovorio o tome je li mu veća ljubav fitness ili gluma.

'Prije možda nisam znao artikulirati, ali sad bih rekao 50-50. Možda čak u pojedinim fazama više prevagne gluma, odnosno taj entertainment jer je to definitivno u meni i ja to obožavam raditi. Nadam se da ću se do kraja života baviti i s jednim i s drugim. Kad bih se bavio samo s treningom i fitnessom drugih ljudi, mislim da ne bih bio ispunjen. Imam u sebi to nešto što želim podijeliti s ljudima, tu neku zaigranost, i želim se time baviti. A jedno ne smeta drugome. Rad s ljudima me veseli i pomaže mi da budem u kontaktu sa zdravim životom i sam se unaprjeđujem na tom polju, a sve to mi može samo olakšati glumački posao koji zahtijeva dobru formu, staloženost, koncentraciju i fokus', ispričao je za Večernji list.

Mario Valentić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL