glazbeni ukus

Mario Mandžukić: 'Sve je lako kad si mlad, kad si heroj ulice'

13.07.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Više puta se pisalo o tome da naši nogometaši uživaju u narodnjačkim klubovima. Nerijetko su i viđeni na takvim mjestima na kojima su proslavljali razne pobjede. Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih europskih napadača Mario Mandžukić je pak pokazao da ima ponešto drukčiji glazbeni ukus

‘Super Mario’, kako ga od milja nazivaju navijači njegovog kluba Juventusa, pozirao je s albumima grupe Prljavo kazalište.

'Sve je lako kad si mlad, kad si heroj ulice i kad živiš u crno-bijelom svijetu. Ili kad slušaš prljavce. Dečki, hvala vam na sjajnom poklonu!', napisao je pored fotografije koju mu je lajkalo skoro 60 tisuća pratitelja. Obožavatelje je to oduševilo pa su mu neki poručili da ga sad još više vole te su se čudili tome što sluša rock.

Nedavno je izjavio da su mu najdraže domaće pjesme 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Još i danas zamiriše trešnja' te da je prvo što on i njegova djevojka ujutro naprave to da upale Narodni radio.

Nakon osvajanja dvostruke krune u talijanskom prvenstvu i finala Lige prvaka svoj je mir pronašao – u Hrvatskoj. Najprije se odmarao na Braču, a potom je objavio fotografije iz svoje rodne Slavonije.

'Uvijek pronađem mir i staloženost u mojoj prekrasnoj regiji Slavoniji, hrvatskoj zlatnoj zemlji', napisao je Mandžo, rodom iz Slavonskog Broda.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia