mario kontra mrzitelja

Mandžukić se naljutio: Kome je poslao ovu znakovitu poruku?

07.06.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Mario Mandžukić na Twitteru je objavio fotografiju sebe okruženog brojnim trofejima koje je osvojio u karijeri, uz poruku da lava nije briga što ovce misle. Čiji su to komentari našeg napadača naljutili?

Hrvatski 30-godišnji reprezentativac zabio je prošle subote jedan od najljepših pogodaka ikad viđenih u finalu Lige prvaka, no nije to bilo dovoljno za izbjeći poraz protiv Reala koji je obranio titulu prvaka Europe pobjedom 4:1 u Cardiffu.

  • +9
Mario Mandžukić, finale Lige prvaka 2017. Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Komentari na nastup Marija Mandžukića u finalu bili su uglavnom vrlo pozitivni, kao i na njegovu drugu sezonu u dresu Juventusa, u kojoj je osvojio još dva trofeja i bio blizu trostrukoj kruni, a također se učvrstio kao ljubimac navijača te pravi timski igrač.

No, čini se da je kritika na račun Mandže ipak bilo, možda na društvenim mrežama ili pojedinim medijima, jer naš se napadač malo naljutio pa je 'mrziteljima' odgovorio znakovitom porukom na Twitteru.

'Lava ne dira što ovce misle,' napisao je Mario, uz fotografiju na kojoj slavi pogodak, uz sve moguće pehare koje je osvojio u karijeri, njih ukupno 19.

Mandžukić je valjda time ispucao negativnu energiju koja se nakupila i sada se može u potpunosti posvetiti okršaju s Islanđanima koji našu reprezentaciju čeka u nedjelju u Reykjaviku...