U ITALIJI ODUŠEVLJENI

Mandžukić pokazao svima kako se nositi s bolnim sportskom porazom!

05.06.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Iako se pokazalo da je njegov spektakularan pogodak bio uzaludan u finalu Lige prvaka, Mario Mandžukić svojim obraćanjem na Instagramu pokazao je da se zna nositi sa sportskim razočaranjem i poslao je pravu poruku svim ljubiteljima Juventusa...

Podsjetimo, naš 30-godišnji napadač zabio je u Cardiffu jedan od najljepših pogodaka ikad viđenih u finalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a Juventus je u tom trenutku imao 1-1 i nadao se prvoj tituli prvaka Europe još od 1996. godine.

  • +23
Finale Lige prvaka 2017., Juventus - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Darren Staples

No, Real je zatim utrpao još tri pogotka i obranio naslov, a briljantan gol Marija Mandžukića pokazao se uzaludnim.

Naš borbeni napadač svejedno nije klonuo duhom i razočaranim ljubiteljima nogometa u Italiji poslao je pravu poruku putem Instagrama.

'Ponosan sam što sam dio ove ekipe i ovog kluba. Imali smo nevjerojatnu sezonu i sjajne pobjede kojih ćemo se uvijek sjećati te dva osvojena trofeja na kraju. Teško se nositi s gubitkom finala Lige prvaka, ali upotrijebit ćemo to kao inspiraciju za sljedeću godinu, u želji da klubu i navijačima donesemo trofej koji zaslužuju,' napisao je Mario Mandžukić, pokazavši kako se svaki sportaš treba nositi sa razočaravajućim porazom. Osvrnuo se i na nesretni stampedo koji se dogodio u Torinu.

'Žao mi je zbog ozlijeđenih navijača. Nije to bila sjajan večer za naše fanove, ali imali smo mnoge odlične ove godine, a sljedeće ćemo imati još i više,' završio je svoje obraćanje Mandžo koji je nastupima u završnici sezone učvrstio svoje mjesto u torinskom klubu, a ovim riječima izazvao oduševljenje u Italiji...