samo opušteno

Evo kako Mandžukić i Ćorluka pune baterije za daljnje uspjehe

28.06.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Posljednjih dana svi naši uspješni nogometaši otputovali su na zaslužene godišnje odmore pa su se tako po društvenim mrežama pohvalili svojim odredištima i pokazali da znaju uživati i potrošiti zarađeni novac. Evo kamo je svoju dragu odveo Vedran Ćorluka, a što za to vrijeme radi njegov kolega Mario Mandžukić

Svakim danom na društvenim mrežama osvane nova lokacija naših poznatih i uspješnih nogometaša. Došlo je ono doba godine kada mogu uživati u plodovima svoga rada pa sada svima pokazuju kako uživaju.

Naš desni branič Vedran Ćorluka otputovao je iz Rusije u kojoj igra već posljednjih pet godina, u nešto južnije krajeve. Njegova odabranica Franka Batelić i on tako uživaju u rajskim grčkim plažama, romantičnim zalascima sunca i skrivenim uvalama. 

🇬🇷😎☀️🌊 #greece #lastdays

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Na svom profilu na Instagramu Ćorluka se pohvalio kako plovi brodom te se locirao na otoku Spétses u Grčkoj. U iznimno opuštenom izdanju, košulji cvjetnog uzorka, pozirao je pored grčke zastave na luksuznoj jahti. Vjerujemo da njegova voljena i on uživaju u svakom slobodnom trenutku prije nego što ponovno počnu naporne pripreme i treninzi.

Best truffles you'll find in istria 😋 hedonism with @_batelli 👌🏻 #beram #istra #croatia #hrvatska #velavrata

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Za razliku od Ćorluke koji ne krije da su putovanja i otkrivanje novih zemalja njegova velika strast, napadač Juventusa Mario Mandžukić uživa na domaćoj obali.

Odmara se na jugu Dalmacije, u Bobovišću na otoku Braču, i puni baterije za daljnje uspjehe.

'Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor... #Hrvatskausrcu', napisao je ispod svoje fotografije objavljene na Instagramu.