bez filtera

Marijana Mikulić pozira u badiću i poručuje: 'Trbuh mi ionako nikad nije bio ravan, ni prije tri trudnoće, a poslije njih još manje'

11.08.2022 u 21:19

Bionic
Reading

Glumica Marijana Mikulić nerijetko na društvenim mrežama otkriva dogodovštine i crtice iz svakodnevnog života. Sada je otkrila kako trenutno uživa na obiteljskom odmoru u Crnoj Gori, pozirala u badiću i poslala snažnu poruku

Glumica Marijana Mikulić poznata je po svojim iskrenim, otvorenim i izravnim objavama na društvenim mrežama. Obiteljski život i trenutke nerijetko prikazuje baš onakvima kakvi jesu – životni, emocionalni i nesavršeni, ukratko životni. A upravo je takva i njezina posljednja objava.

Samo suprug koji okružen čoporom djece pokušava ženi napraviti fotku za Instagram… Dok još tucet parova na plaži pokušava isto, bez da ulove jedni druge. Trbuh mi nikad ionako ravan bio nije, ni prije tri trudnoće, a poslije njih još manje. Tako da… No filter. Samo zalazak i jedna nesavršeno savršena žena, koja podržava parolu: 'Za beach body su dovoljni beach i body'. Samo laganini,' napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u crni dvodijelni badić.

Ovom objavom Marijana je otkrila kako obiteljski ljetni odmor provodi u Crnoj Gori, uživa u svakom trenutku, a mišljenje dežurnih dušebrižnika nikada joj nije bilo važno.

Marijana Mikulić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX