VELIKA PROMJENA

Stan na Trešnjevci zamijenila kućom s bajkovitim vrtom: Marijana Mikulić ne krije sreću novim životnim prostorom

22.07.2022 u 19:09

Bionic
Reading

Glumica Marijana Mikulić nedavno je najavila novu životnu promjenu. Nakon dugog niza godina koliko stanuje na zagrebačkoj Trešnjevci, sa suprugom i tri sina odlučila je preseliti u kuću s vrtom

Glumici Marijani Mikulić i njezinu suprugu Josipu Mikuliću u posljednje je vrijeme velika želja bila da njezina djeca odrastaju što bezbrižnije i da skučen gradski stan bez previše prostora za vanjsku igru zamjene kućom s prostranim zelenilom i vrtom.

Kazališna, filmska i televizijska glumica prije nekoliko je tjedana obznanila da je u tome uspjela te da su ona i suprug na kredit kupili kuću. Osim toga, zabilježila je trenutak u kojem drži vlasnički list kuće i rekla kako je procedura oko kredita trajala izuzetno dugo.

Sada kada su pakiranje, kredit, selidba stvari iza nje, Marijana se napokon opušta na novoj adresi. Vrele dane provodi u hladovini u svom novom vrtu, a posebno u tome uživaju njezini sinovi.

Podsjetimo, Marijana s Josipom dijeli sinove Jakova, Ivana i Andriju, a upravo najmlađi Jakov bio je najveći razlog zašto sele u kuću.

Iako je nedavno priznala da joj je selidba iz nedavno renoviranog stana na neki način teško emotivno sjela, jer je cijeli život živjela u stambenoj zgradi, Marijana je sada i zaboravila na te muke.

Kuća i vrt imaju svoje čari, a najvažnije je da djeca imaju nesmetan prostor za igru. Tako je već nabavila nešto od opreme za svoje nasljednike. Tu su ljuljačke i trampolin, a glumica ima i svoju oazu u kojoj jutrima ispija kavu.

Prva ju je odlučila posjetiti Nataša Medančić koja je na igru u vrt povela svoju djevojčicu i time se pohvalila na društvenim mrežama.

'Naš mali raj. Preseljenje će još sačekati. Ako imate preporuke otkud krenuti s nabavkom građevinskog materijala-navalite!! Trebamo sve! A dok ne uredimo kuću, vrt je naš mali raj', poručila je ispod svoje nove fotografije.

Iako trenutno žive u unajmljenom stanu dok ne renoviraju kupljenu kuću, Marijana i djeca svakodnevno su u vrtu.