iskrena voditeljica

Marijana Batinić se provozala zagrebačkom žičarom i dala recenziju: 'S obzirom na to koliko je skupa i kako moderno izgleda...'

03.03.2022 u 08:29

Bionic
Reading

RTL-ovka je provela opuštenu srijedu uz svoje najmilije na snijegu i suncu na Sljemenu. S obitelji je isprobala i žičaru, a svoje iskustvo kasnije je detaljno opisala

Marijana Batinić na Instagram storyju podijelila je svoje dojmove, a napisala je i recenziju koju je nazvala 'Fjaka na modrom nebu iznad Zagreba'.

'Izletić se isplatio. Pogled je predivan, za snježnih dana ili u proljeće će biti još ljepši. Žičara je svjetska, doduše u usporedbi s drugima ovog tipa jako spora. Kažu da može puno brže voziti, ali onda je i buka puno veća', započela je objavu.

Dotakla se i nelogičnosti žičare jer nema neke funkcije koje bi trebala imati za tako moderan dizajn, ali i visoku cijenu.

'Ima i nekoliko nelogičnosti s obzirom na to koliko je skupa i kako moderno izgleda: od učitavanja karte koju moraš izvaditi iz džepa, a pritom nosiš skije, opremu i slično. Dok sve to odložiš, istekne vrijeme za ulazak, pa ti redar mora otvoriti, nemaš gdje odložiti skije, ulaz je na drugu stranu od vanjskog parkinga, što ekipi s pancericama na nogama nije baš ugodno, nema ni oznaka gdje je ulaz pa kružiš okolo sa skijaškom opremom. Grandiozan kompleks, a neiskorišten prostor, nema ski-depo, ormariće pod ključem, ogromni su WC-i, a malo ih je (u taj prostor ih je moglo stati više)', pojasnila je.

Pisala je i o cijeni žičare (povratna karte je 50 kuna dok karta u jednom smjeru za odrasle košta 30 kuna). 'Sve u svemu, ako zaboravimo da smo je mi platili, a da su ti silni novci mogli biti puno bolje utrošeni, užitak je provozati se na modrom nebu iznad Zagreba', poručila je Marijana.

  • +4
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX