zna guštati

Marijana Batinić se raznježila: 'Čega se vi sjetite kad pomislite na djeda ili baku?'

18.01.2022 u 11:39

Bionic
Reading

Sunčano i toplo vrijeme i đir po Splitu ono je što je, kako je televizijska voditeljica nedavno izjavila - dugo priželjkivala, a sada sa svojom obitelji uživa punim plućima u tome i ostalim blagodatima

Marijana Batinić prije nekoliko dana stigla je u svoj rodni grad. Odande je najprije mnoge iznenadila velikom promjenom na kosi budući je pokazala da je sada - plavuša. U Dalmaciji su ugodne temperature pa uživa u šetnjama kraj mora u društvu svojih najmilijih, a mobitelom bilježi i mnoge trenutke.

'Ovako smo i moj dida i ja. Draže mi je bilo hodat po stinama, sikama i suhozidima nego na ravnom, a on me pratio u stopu... Knedla u grlu, ali toplina u srcu dok gledam ovaj prizor', opisala je najnoviju fotografiju koju je odlučila pokazati svima na kojoj njezina starija kćer Ena hoda po kamenju na obali. 'Čega se vi sjetite kad pomislite na djeda ili baku?', upitala je svoje fanove.

Splićanka koju je šira je javnost upoznala u showu 'Po ure torture', koji je osmislila i vodila s prijateljicom Petrom Nižetić, ranije je otkrila da je kao djevojčica često posjećivala baku i djeda u Lovreču, selu šezdesetak kilometara udaljenom od Splita. Brala je povrće, cijepala drva, vozila frezu s prikolicom, traktor, kopala, sadila sve od blitve do krumpira i hranila domaće životinje.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL