veseli početak dana

Marijana Batinić podijelila svoju jutarnju anegdotu: 'Tri sata mi Maja Blagdan ni kriva ni dužna tuče po glavi'

27.01.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Mnogima se dogodilo da se po glavi mota neka pjesma koja se ni uz jaku želju da svira nešto drugo ne izlazi iz glave. O tome je u svojoj najnovijoj objavi progovorila i RTL-ova voditeljica koju će gledatelji moći pratiti u novoj sezoni kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

Marijana Batinić jutros je prije izlaska iz stana čula špicu HTV-ove emisije, koja je sad prati i ne može je se riješiti pa je to podijelila sa svojim sljedbenicima i upitala ih kako se oni rješavaju melodije koja ima ne da mira te pjevuše li i oni od jutros neku neželjenu pjesmicu.

'Znate ono kad vam se neka random pjesma začavla u mozak i ne možete je prestati pjevati? 'Dobro jutro, pjevaju ptice, dobro jutro, zlatne ravnice'. Tri sata mi Maja Blagdan ni kriva ni dužna tuče po glavi. Aj reci?!', opisala je Splićanka.

Dobila je zanimljive odgovore, pratitelji su joj pisali što je to u njihovom slučaju. Među njima je bila i njezina prijateljica Nataša Janjić Medančić. 'Da ti pomognem - baby shark tu tu turutu tu! Dođi na našu playlistu, a ti mi posudimo svoju, blagdan je dan s Majom Blagdan!', našalila se glumica.

Inače, Marijana Batinić je tijekom snimanja devete sezone kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' morala uzeti malu pauzu zbog epidemioloških razloga. Nedavno je ispričala kako su je poprilično štedjeli na snimanju jer nije baš imala energije. Naime, usred snimanja je 'pokupila' koronu, pa je po povratku iz izolacije ekipa itekako pazila na nju, trudili su se da ima što više pauza i da odmara.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL