VIKEND U DVOJE

Marijana Batinić pobjegla sa suprugom na Pelješac: 'Malo sam u hajpu, ali tako je to kad si cijelo ljeto s djecom i ne makneš se s jednog mjesta'

22.08.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić provela je divan vikend sa suprugom Matejom Pašalićem na Pelješcu, a sve povodom suprugovog rođendana. Evo što su sve posjetili i kako su uživali

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić većinu je ljeta provela u svojoj oazi na otoku Šolti, koju već nekoliko sezona postepeno uređuju potpuno sami. Poznata Splićanka ne krije da joj godi boravak na moru, ali odmor s djecom uvijek je aktivan i izazovan.

Zato su ona i suprug Matej Pašalić iskoristili pomoć djeda i bake te protekli vikend sami, bez svoje dvoje kćeri otišli uživati na Pelješac. Marijana i Matej uputili su se na izlet koji je bio sastavljen od posjeta brojnim pelješkim vinarijama i restoranima.

Iako su ih dosta posjetili, voditeljica kaže da je još toliko toga ostalo neistraženo te da će se vratiti prvom prilikom. Cijeli vikend pokazivala je kroz videe i fotografije svoj romantičan izlet i kako uživa sa suprugom.

'I toliko toga je još ostalo što sam htjela vidjeti. Ne možeš u par dana ni desetinu proći, zato mu se uvijek iznova s oduševljenjem vraćam. Malo sam u hajpu, ali tako je to kad si cijelo ljeto s djecom i ne makneš se s jednog mjesta, a navikla sam điravati po obali uzduž i poprijeko. Naprosto eksplodiraš', poručila je Marijana sinoć uz bajkovite prizore našeg najvećeg poluotoka, a potom je dodala:

'Ovim putem bih htjela poručiti svojim divnim roditeljima da nam uopće nije problem – ako baš inzistiraju i češće ćemo im ostaviti djecu par dana'.