u dalmaciji je

I to smo dočekali: Marijana Batinić pokazala super liniju i otkrila kakve badiće nosi ovog ljeta

16.08.2022 u 09:06

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica još je na odmoru, a boravak u rodnom kraju itekako joj godi. Sa svojih destinacija na društvenim mrežama javlja se svaki dan, a pratitelje na Instagramu posebno je razveselila serijom fotografija na kojima je u kupaćim kostimima

Marijana Batinić prvo je stigla u Split, a zatim se pridružila suprugu i djeci u obiteljskoj vikendici na otoku Šolti. Rado pokazuje kako izgleda njezina dalmatinska svakodnevica.

Tako su oni koji je prate mogli vidjeti kako se druži s Natašom Janjić Medančić, kako njezine djevojčice uživaju na plaži, što je sve finog degustirala, kakve kreacije je odabrala za ovo ljetovanje, a sada je oduševila i svojim izdanjima na plaži.

'Malo mi za sriću triba - bokun mora, bokun neba, dobre spize i vina. Ma skromnost mi je drugo ime', našalila se omiljena voditeljica pored fotografija na kojoj pozira dobro raspoložena.

Marijana uživa biti mama svojim djevojčicama, Eni i Rozi, a nedavno je kazala da ima osjećaj da je i njeno majčinstvo pod povećalom javnosti, upravo zato što je i ona.

'Poznate mame gleda se pod povećalom, a čini mi se da se njihovi postupci više preispituju. Prva sam među roditeljima jurila na informacije, podsvjesno valjda u strahu da učiteljica ne bi slučajno pomislila da se zbog prirode svog posla ne stignem dovoljno baviti djecom. Kao što sam ja pod povećalom javnosti, ponekad imam dojam da je i moje majčinstvo 'pod lupom'. Razgovarala sam i s kolegicama, imaju isti osjećaj. Gotovo svaka mama preispituje se oko toga je li dovoljno dobra mama, a ponekad mi se čini da to moramo dodatno dokazati. Imala sam svakakvih situacija. Kako djecu baš i nisam htjela objavljivati po društvenim mrežama, mislila sam da tako šaljem pozitivnu poruku o čuvanju privatnosti svoje djece, da bi mi jednom prodavačica u trgovini rekla kako joj je žao što tako malo vremena provodim s djecom - jer ih nikad nema u mojim objavama. Bila sam frapirana. Ljudi vide sliku koju ostavljaš u javnosti, a poznate mame pokušavaju kreirati tu sliku na dnevnoj bazi, što često zna biti opterećujuće', rekla je za tportal.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX