PREQUEL OCEANOVIH 11

Margot Robbie i Ryan Gosling nakon 'Barbie' dobili ponudu koju nisu mogli odbiti

11.10.2023 u 13:28

Bionic
Reading

Nevjerojatna energija i kemija među njima, ali i cijeli hype koji se poveo oko filma 'Barbie', donio je istom zaradu od 1,4 milijardi dolara samo zahvaljujući kino ulaznicama diljem svijeta, a Margot Robbie i Ryanu Goslingu ugovor za prequel 'Oceanovih 11'. Zbog toga se postavlja pitanje mogu li Robbie i Gosling ponoviti još jednom uspjeh na velikom filmskom platnu

Spojiti Margot Robbie i Ryana Goslinga u slučaju filma 'Barbie' pokazalo se nevjerojatnim uspjehom, a ove dvije superzvijezde trebale bi ponovno stati zajedno pred kamere i to kako bi snimili prequel hita s početka 2000-ih, 'Oceanovih 11', a koji će producirati tvrtka australske glumice, LuckyChap Entertainment.

Za redatelja je odabran Jay Roach, a radnja bi ovoga puta trebala biti smještena u Europu tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća.

Oko novog projekta oglasio se i producent Josey McNamara koji je izjavio kako se trude napraviti sve u skladu s franšizom, a o spoju 33-godišnje Margot Robbie i 42-godišnjeg Ryana Goslinga je rekao:

'Oni su divni zajedno. Bilo bi nevjerojatno omogućiti im što više projekata.'

RUŽIČASTO JE IN

Pogledajte najnovije fotografije Margot Robbie i Ryana Goslinga kao Barbie i Kena; o njihovim stajlinzima ne prestaje se govoriti

Pogledaj galeriju

Da je Gosling u pregovorima oko 'Oceanovih 11' počelo se pričati još u kolovozu 2022. i to nakon što se doznalo kako će Margot Robbie, zajedno sa suprugom Tomom Ackerleyjem i Michelle Graham preuzela producentsku palicu.

Prvi film iz franšize 'Oceanovih' debitirao je 2001., a u njemu su glavne uloge imali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon i Julia Roberts. Riječ je naravno o prvom 'Oceanovih 11', nakon čega su snimljeni 'Oceanovih 12', 'Oceanovih 13', ali i posljednji 'Oceanovih 8'.

Taj posljednji snimljen je 2018., a u fokusu su ovoga puta bile glumice, predvođene Sandrom Bullock, Rihannom i Anne Hathaway. Inače, filmovi su inspirirani istoimenim filmu iz 60-ih godina prošlog stoljeća u kojem su glumile megazvijezde Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. i Dean Martin.