Hit komedija

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

26.01.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Dugometražni film 'Marginalci', još je uvijek u kinima i nasmijava publiku diljem Hrvatske

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film 'Marginalci'. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je vrijeme da posjetite obližnje kino i pogledate 'Marginalce'. Film je do sada pogledalo i uz njega se nasmijalo više od 50.000 gledatelja.

Sretnog 50.000-og gledatelja jučer su u CineStaru Branimir Mingle Mallu dočekali glumci iz filma, Ljubimir Kerekeš i Darko Janeš, te su sretnom dobitniku uručili i prigodnu nagradu. Upravo će njih te njihovu ekipu glumci Ljubomir i Jan Kerekeš počastiti druženjem uz večeru.

Osim obilja smijeha, gledatelje u kinima očekuje i dodatno iznenađenje – ispod sjedala nalazi se nekoliko poklon bonova Kerekeshopa. Sve to i mnogo više očekuje vas u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall) i Varaždinu (Lumini centar), gdje se Marginalci prikazuju svaki dan do 1.veljače.

Film 'Marginalci' dugometražni je film u režiji Ljubomira Kerekeša, koji će vas nasmijati do suza. A možda se i popišate od smijeha. Ne brinite, sjedala odlično upijaju.' – poručuju iz Kerekesh Teatra

U Duplicato distribuciji u kinima diljem Lijepe Naše, 'Marginalci' su se počeli prikazivati 27. listopada.

'Marginalci' su nominirani za najveću medijsku nagradu u zemlji, Zlatni Studio, u kategoriji Film za nagradu Najbolji film godine. Publika je svojim glasovima Marginalcima osigurala mjesto u finalu, a pobjednika ćemo saznati već ove subote na proglašenju u 20:10 na HRT1.

Uz Zlatni studio, 'Marginalci' imaju još jednu nominaciju. Naime, Ljubomir Kerekeš nominiran je za Večernjakovu ružu za ulogu Trpimira u filmu 'Marginalci'. Svoj glas za Ljubomira možete dati SMS porukom RUZA2022 33 na broj 60 085 ( pazite na razmak ) ili telefonskim pozivom na broj 065 900 900.

Marginalci u kinima nisu azurite, stoga brzo u obližnje kino po dozu smijeha i odlične zabave!

Svi smo mi – MARGINALCI!

Izvor: Društvene mreže