Bezobrazno zgodan

Pobjednik Eurosonga: Damiano David osvanuo na fotografiji bez majice u kariranoj minici

31.05.2021 u 13:51

Bionic
Reading

Koliko god netko Eurosong smatrao 'paradm neukusa i kiča', očito još uvijek ima veliku medijsku magičnost, a najbolji primjer za to je euforija oko 22-godišnjeg frontmana grupe Måneskin koja je sredinom svibnja odnijela pobjedu. Broj pogleda na njihove dosadašnje nastupe i spotove rapidno raste baš kao i broj obožavatelja na Instagramu gdje je pozirao u kiltu pokazujući goli torzo

Ni danima nakon finala Eurosonga, ne stišavaju se reakcije oko pobjednika europskog natjecanja. Njegova karizma, osobnost i stil definitivno igraju veliku ulogu u činjenici da Damiano David jednostavno ima 'ono nešto' čemu veliki broj obožavateljica jednostavno ne može odoljeti. Preko noći je stekao status seks simbola današnjice.

'Školarac', kratko je komentirao najnovije objavljenu fotografiju, a dobio je more lajkova i kometara. Žene diljem svijeta mu poručuju da je 'očaravajuć ' i 'neodoljiv', 'žele biti njegove učiteljice', 'oženiti se njime' i slično.

Euroviziju je 'odradio' u štiklama, a i ostali iz benda slijede njegov osebujan stil, s primjerice lakiranim noktima, šminkom i naušnicama. U međuvremenu pjesma 'Zitti e buoni' po kojoj su postali svjetski poznati, postala je ultimativni hit, a eurovizijska izvedba i spot zajedno imaju gotovo 80 milijuna pregleda. Koncerti su im (prije pandemije) rasprodani, a jednaka pomama vlada i za njihovim albumima.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia