NATALIA BARULICH

Manekenka hrvatskih korijena objavila fotografije s Neymarom, javnost se pita je li to ljubav ili samo marketinški trik

21.05.2020 u 14:55

Bionic
Reading

O njihovoj vezi priča se već duže, no tek sada su na svojim profilima na Instagramu počeli objavljivati zajedničke fotografije i to one nastale za potrebe ruskog izdanja magazina GQ

Naslovnicu najnovijeg broja ruskog izdanja magazina GQ krase 28-godišnjaci - brazilski nogometaš Neymar odijeven u bijeli sako ispod koje proviruju njegove mnogobrojne tetovaže, dok ga oko vrata grli manekenka hrvatskih korijena Natalia Barulich. Da ima nešto među njima, nagađa se već mjesecima, a u svojoj objavi na Instagramu, magazin GQ je pored naslovnice napisao:

'Od napada do obrane. Zaštitite one koje volite. Neymar i Natalija Barulich podsjetili su nas koliko je važno biti podrška, kao i da je potrebno zaštititi voljene. Nebitno je jeste li zajedno u karanteni ili komunicirate preko telefona ili Zooma. Budite sigurni i zdravi, ostanite kod kuće.'

Zajedničke fotografije objavili su i oni sami, zbog čega su krenula ponovna nagađanja kako su oni u vezi. Uz fotografiju koju je sama Natalija Barulich objavila, stoji tek: 'Bonnie i Clyde'.

Rođena u Los Angelesu, 28-godišnja Natalia Barulich vuče kubanske, ali i hrvatske korijene. Poznato je tek da je njezin otac zagrebački poduzetnik koji je svoj život odlučio izgraditi s druge strane oceana. Atraktivna Natalija, koja se bavi manekenstvom, čest je gost medijskih napisa, što zbog svog atraktivnog izgleda, a što zbog svojih ljubavnih veza.

Prije negoli ju se počelo povezivati s Neymarom, Natalia Barulich je bila u vezi s kolumbijskim pop i reggaetom pjevačem Juanom Luisom Londonom Ariasom, poznatijim kao Maluma, kojeg je navodno pred sam kraj počela varati upravo s nogometašem PSG-a i brazilskim reprezentativcem.

Njihovo poznanstvo navodno datira otkako je atraktivna Hrvatica bila među uzvanicima pariške zabave koju je organizirao slavni Brazilac, a na kojoj je nastupao upravo Maluma.