BEZ NJE NIŠTA

Ljubavna idila: U najljepšem mogućem društvu Pierce Brosnan proslavio 67. rođendan

21.05.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Bivši agent 007 Pierce Brosnan već je nekoliko tjedana na Havajima sa svojom voljenom suprugom Keely Shaye Smith. U društu najvažnije žene na svijetu proslavio je 67. rođendan i ponovno iskoristio priliku da joj pokaže koliko mu je bitna

Za njihovu ljubav zna cijeli svijet. Svijetli su primjer nesebične, uzajamne i iskrene ljubavi u Hollywoodu koji nije sinonim za monogamiju. Ipak, Pierce Brosnan uspio je ostati veliki zavodnik i miljenik žena, dok istovremno osjećaje gaji samo za jednu - svoju suprugu Keely Shaye Smith.

Koliko je voli, pokazao je i na svoj važan dan. Prilikom proslave svog 67. rođendana, Brosnan je opet svoju suprugu stavio u centar pozornosti.

  • +5
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na svom službenom Instagram profilu, objavio je zajedničku fotografiju sa svojom 11 godina mlađom suprugom dok su izmijenili romantičan poljubac, držeći u ruci čašu šampanjca. Bračni par u jeku pandemije pobjegao je na Havaje, gdje uživaju u podužem odmoru.

Slavljeničko raspoloženje u glumcu poznatom po dugogodišnjoj ulozi agenta 007 izazvalo je najiskrenije emocije pa je poručio: 'Hvala na mjesecu i suncu i svim sretnim danima koje smo proveli zajedno kroz naš život draga Keely. Proveo sam fantastičan 67. rođendan. Hvala svima koji su mi uputili čestitke'.

Keely i Pierce sinonim su za jedan od najsretnijih i dugovječnijih brakova u filmskom svijetu, a slavni glumac ne krije koliko mu ona znači.

'Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Keely je stup naše obitelji, stup mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje', znao je govoriti Brosnan, koji se od supruge ne odvaja ni trenutka.