MAMIN PONOS

Maja Šuput rastapa srca: Ispod najnovije fotografije malenog Blooma oglasila se i Nina Badrić

08.04.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput ne može sakriti koliko je sretna otkako je rodila sina, a ne smeta joj ni što je ime koje su ona i suprug Nenad Tatarinov dali svom malom nasljedniku izazvala takvu žustru polemiku na društvenim mrežama. Objavila je novu fotografiju oca i sina i još jednom oduševila sve

'Pogled koji rastapa srca', napisala je pjevačica Maja Šuput uz najnoviju fotografiju svog malenog nasljednika. Njezin sinčić Bloom leži na tati Nenadu Tatarinovu, koji se očito umorio od novopečenih roditeljskih dužnosti, pa je zaklopio nakratko oči, dok njegov dječak znatiželjno promatra svijet oko sebe.

Pomalo namršten, gledao je ispred sebe, no nije poznato što mu je točno privuklo pažnju, a taj trenutak ovjekovječila je Maja Šuput i podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Osim njih, ispod fotografije su se oglasile i brojne poznate Hrvatice, Majine prijateljice. Tako je Nina Badrić među prvima napisala: 'A što sam sladak', a javila se i voditeljica Jelena Lešić s emotikonima koji umjesto očiju imaju srca.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Maleni Bloom, unatoč imenu koje je izazvalo žustru raspravu i brojne polemike na društvenim mrežama, uskoro će napuniti i prvih mjesec dana svog života, vjerojatno sasvim nesvjestan kakva je zvijezda već postao na maminom Instagram profilu.