FANNCY POKLON ZA BLOOMA

Maja Šuput se pohvalila: 'Mali čupko' dobio dragocjen dar za godine koje dolaze

02.04.2021 u 22:41

Bionic
Reading

S izbijanjem pandemije snimke brojnih nastupa pjevačice Maje Šuput ustupile su mjesto snimkama proizvoda koje prodaje pod svojim brendom Majushka. Odnedavno su i te snimke pale u drugi plan, jer je svjetla pozornice preuzeo maleni Bloom

Red obiteljske idile, red poklona za novog člana obitelji Tatarinov, moglo bi se opisati Majine objave na Instagramu, koje vrve slikama presretnih roditelja s preslatkim dječačićem i slikama poklona obiteljskih prijatelja malenom Bloomu.

'Pao i prvi fancy češalj za malog čupka', napisala je Maja na Instagram Storyju podijelivši snimku češlja, koji je za Bloomovu bujnu kosicu pun pogodak.

No, ne radi se o bilo kakvom češlju. Prema podacima dostupnim na stranicama Tiffanyja, čiji potpis češalj nosi, cijena mu je 250 dolara, ili nešto više od 1600 kuna, i trenutno je nedostupan.

Češalj nema mogućnost povezivanja na Android ili iOS uređaje, i ne ne može se pohvaliti s ugrađenom tehnologijom umjetne inteligencije, a svoju cijenu opravdava materijalom od kojeg je izrađen – srebrom, i svojom bezvremenošću.

Uz češalj dolazi plavi vuneni privjesak i torbica, a kako navode na Tiffanyjevim stranicama, 'ponosno je potpisan s godinom osnivanja brenda Tiffany'.

'Kolekcija Tiffany 1837® definirana je elegantnim zaobljenjima i konturama. Elegantan i bezvremenski, ovaj češalj je dragocjen dar za godine koje dolaze', poručuju iz Tiffanyja.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

I doista, kad napusti mamin neseser i u plavoj torbici ostane privjesak od plave vune, češalj će Bloom moći objesiti o srebrni lančić, jer oblikom podsjeća na izduženu verziju vojnih pločica kakve nose američki marinci.

Doduše, vjerojatno će tada biti premalen za uvođenje reda među vlasi kose, ali odlično će poslužiti za njegovanje eventualne kozje bradice. Pod stare dane, kad završi u džepu košulje ili zadnjem džepu hlača, dobro će doći i za uredan sjedi brk.