NABACILA EKSTENZIJE

Maja Šuput neprepoznatljiva s novom frizurom: 'Spremam vam nešto jako veliko'

28.05.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Pjevačica je jedva dočekala kraj karantene. Vratila se svojoj voditeljskoj ulozi u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' koji se ponovo snima, a nakon što je se pohvalila kako će ponovno nastupati na svadbama, promijenila je i frizuru

Ovog puta Maja Šuput objavila je fotografiju na kojoj pozira u kratkoj bijeloj haljinici koju je iskombinirala s torbicom i štiklama iste boje. 'Dan za sastanke, dogovore, pregovore', opisala je prigodu te dodala kako sprema nešto veliko. Kratku kosu je posvijetlila te je pomoću ekstenzija i produljila. Pozirala je u kratkoj bijeloj haljinici i zaokružila ju bijelom torbicom te bijelim otvorenim cipelama na petu.

Kraljica svadbi, kako je zovu, ne može dočekati povratak nastupa na vjenčanjima.

'Nitko sretniji od mene jer su opet dopuštena vjenčanja sa pravom feštom. E sad tko će od vas biti zadovoljan sa 100 gostiju unutra, 300 vani i tko je sve morao dugo planiranu svadbu prebaciti na drugi termin, to je druga priča...Tko će od prebačenih sad vraćati natrag termin? Kreće novo planiranje, malo svježeg stresa i uzbuđenja svakako. Što vi kazete na sve ovo?', napisala je Maja. Fanovi su u komentarima su otkrivali kako su odgodili vjenčanja, dok je dio ostavio stari datum. Neki su pak poručili da im je još prerano za slavlje.

Ranije je Maja za tportal pričala o svojim iskustvima na vjenčanjima:

'Ljudi su potpuno su otvoreni prema meni i misle da bih trebala znati njihovu intimu. Svojataju me kao da sam dio njih, ali nikad to nisu neugodne stvari. Nama kao bendu događa se da budemo kronično umorni, ali to nas pere točno do svirke. Kad se vozimo i ne spavamo danima, malo smo tiši preko dana. Recimo niti njima u kombiju, niti meni u automobilu ne svira muzika, a onda se navečer digne adrenalin i opet zaboravimo da smo bili umorni dok se gaža ne završi'.

View this post on Instagram

Danasnji look 👀

A post shared by majasuput (@majasuput) on