ZAKUPILA KINO DVORANU

Maja Šuput na projekciju filma došla s novom frizurom i zaručnikom

05.05.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Jednu od naših najpopularnijih pjevačica na društvenim mrežama prati cijela vojska obožavatelja. Maja Šuput je one s njezivnom Instagram profila nagradila zajedničkim odlaskom u kino na projekciju filma 'S ljubavlju, Simon'. S njom je bio i zaručnik Nenad Tatarinov od kojeg se Maja više ne odvaja. Za tportal je ispričala kako su se proveli i što je neki od fanova najluđe napravio za nju

Maja Šuput u maniri kakve strane zvijezde zakupila je čitavu kinodvoranu za svojih 150 obožavatelja koji su u petak navečer upoznali svoju najdražu pjevačicu. U kino je stigla u društvu svog zaručnika Nenada Tatarinova.

'Odlučila sam zakupiti kino jer u kino stane puno ljude i ondje svi vole ići, to je prostor gdje se svi mladi dobro osjećaju i mogu se opustiti. Izabrala sam premijeru tinejdžerskog ljubavnog filma i bilo mi je fora što je to bila preijera pa sam im mogla ponuditi nešto što još nisu vidjeli. S druge strane to je film koji govori o tinejdžerskim problemima, ljubavi, toleranciji, predrasudama i sve ono što nekog može mučiti ako je drukčiji od drugih', ispričala nam je.

Fanovi su se, kaže, odazvali rado i brzo. 'Zaista su nevjerojatni. Na svakom koncertu upoznam jako puno novih, onih koji me prate godinama, koji znaju sve moje pjesme, donesu mi fotografije s koncerata', ističe Maja.

Do sada je imala samo lijepe uspomene sa svojim obožavateljima.

'Daleko najluđa je djevojka koja me prati od kad valjda zna za sebe. Ona je istetovirala pola svog tijela s mojim stihovima, s mojim autogramom, mojim datumom rođenja. Više ni ne znam koliki broj tetovaža ima na sebi i dok sam je prije molila da to više ne radi, sad mi je to fora. Ona je hodajuća ja. Genijalna je! U međuvremnu je, naravno, postala kao dio benda. Kako je odrastala tako je sve dulje ostajala na mojim koncertima. Postala je prava grupie i ona će do kraja života biti dio mene. Do god kod fanova vidiš da je to čista ljubavi da šire pozitivu i dobro, do tad je meni savršeno', poručila je uvijek dobro raspoložena Maja.

Kao i svaki put do sada imala zanimljiv outfit. Dugu žutu balon suknju by Marko Grubnić koja je sprijeda imala dubok prorez i otkrila njezine vitke noge, iskombinirala je s bijelom Dsquared majicom s natpisom i crvenim Giuseppe Zanotti štiklama s vrtoglavo visokim potpeticama. Maja kojoj osmijeh ne silazi s lica, pokazala je novu frizuru koja joj odlično pristaje.

  • +3
Projekcija filma S ljubavlju, Simon Maje Šuput za fanove Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX