tatarinovi na putovanju

Maja Šuput na odmoru: Pjevačica uživa u Istri, a novom fotkom zapalila je internet i poručila: 'Osjećam se kao moderna princeza'

16.06.2021 u 21:09

Bionic
Reading

Tri mjeseca nakon rođenja sina Blooma Maja Šuput vratila se na posao, prvoj gaži nakon duljeg vremena jako se veselila, a nakon posla došao je red za malo opuštanja. Tako se sa suprugom Nenadom i sinom uputila na još jedan obiteljski odmor s kojeg je i objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj točkastoj haljini, a obožavatelji su je zasuli brojnim pozitivnim komentarima

'Osjećam se kao moderna princeza danas', napisala je Maja Šuput uz svoju najnoviju fotografiji na Instagramu. Pozirajući u kratkoj i uskoj crnoj haljini na bijele točkice Maja je privukla brojne komentare svojih obožavatelja. Vrlo upečatljiv stajling zaokružila je malom ručnom torbicom i sandalama vrtoglavo visokih potpetica.

'Da rodiš ih petero Majo ti bi bila tooop', 'Izgledaš kao princeza', 'Haljinica ti je top', pisali su joj obožavatelji u komentarima, a javila joj se i Sandra Perković koja joj je ostavila emotikon srca. Isti komentar je dobila i od Jelene Rozge dok joj je Hana Tabaković ostavila emotikone u obliku vatre.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Maja se ovoga puta sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom uputila u okolicu Poreča, a obišla je i otočić Sveti Nikola. Malenom Bloomu ovo je već treće putovanje, a prije toga posjetio je Rovinj i Dubrovnik. Maja doista uživa u obiteljskom životu, a u ulozi majke odlično se snašla. Međutim, vrlo se radovala i povratku na posao. Naime, Maja se samo tri mjeseca nakon što je rodila vratila pjevanju, a popuštanje epidemioloških mjera donijelo joj je i prvu gažu na vjenčanju. Na društvenim mrežama se pohvalila fotografijom u svjetlucavoj haljini, a pokraj je napisala: 'Mama se vratila. Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu. Večeras ću skakati s lustera od sreće'.