sILA ZAKON MIJENJA

Maja Šuput hvali svog supruga i priznaje: 'Izolacija nas je natjerala da kuhamo sami'

18.03.2020 u 11:32

Bionic
Reading

Pjevačica je ranije izjavila kako nema veš mašinu jer sve nosi u kemijsku čistionicu te da su joj od kuhanja ručka draži sastanci na kojima zaradi novce. Kako trenutno zbog pandemije koronavirusa ne može nastupati i kao mnogi je priseljena biti u izolaciji, hrani se u svom domu

'Ti ćeš apsolutno postati kuhar. Izolacija nas je natjerala da kuhamo sami', ispričala je Maja Šuput na video snimkama koje je objavila na Instagramu. Njezin suprug, kojeg je usporedila s najpoznatijim ex-yu kuharom Stevom Karapandžom, ispričao je kako će objedovati teleću koljenicu s krumpirima. Pjevačica je svojedobno otkrila da jedino zna ispeći jaja za doručak i napraviti neku tjesteninu ili piletinu te je za kuhanje u njihovom domu zadužen njezin dragi, Nenad Tatarinov.

'Kućanski poslovi? Mene to do te mjere ne zanima da ne želim ni probati. Ja čak doma nemam veš mašinu! Sve nosim u kemijsku čistionicu. Kupila sam veš mašinu u kemijskoj čistionici! Imam prevelik protok robe i meni sve to treba biti posloženo da se s lakoćom mogu pakirati', rekla je ranije pjevačica za Jutarnji list. Također je priznala da ni ne glača te da nema ni peglu doma.

'Domaćinstvo me ne uzbuđuje. Volim raditi, volim se 'ubiti' od posla, ali od svoga posla. Mene ne zanima da nekome radim paštašutu', iskrena je Maja.

Kako ne prakticira striktnu samoizolaciju, radoholičarka kakva je, bez obzira na situaciju - ipak radi. Tako i dalje snima nove epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je od ove sezone gledamo u ulozi voditeljice za što je dobila samo pozitivne kritike.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa