CRNO-BIJELA KOMBINACIJA

Maja Šuput u raskošnoj večernoj haljini debitirala kao voditeljica u novoj sezoni 'Tvoje lice zvuči poznato'

08.03.2020 u 21:34

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput u prvoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prvi se puta pojavila u ulozi voditeljice odabravši crno-bijelu dugu haljinu s velikim volanom

'Spremna za početak svoje nove avanture', napisala je Maja uz objavljenu fotografiju na Instagramu.

Za razliku od ekstravagantnih kombinacija upadljivih boja i uzoraka u kakvima smo je znali često viđati, Maja se ovoga puta odlučila za nešto umjereniji look.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I krenuli smo 🤞🎬🎥

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Uvijek nasmijana Zagrepčanka nosila je zanimljivu dvobojnu toaletu sprijeda ukrašenu efektnim volanom koji je otkrio njezine noge, a frizura je bila u retro stilu.

  • +21
Prva emisija nove sezone 'Tvoje lice zvuči poznato' Izvor: NovaTV / Autor: NovaTV

'Nikad nisi imala tako divnu haljinu direktno za Oscar. A kao voditeljica si super profi', 'Prelijepa', samo su se nizali jedan za drugim komplimenti na račun pjevačice koja se u ovoj sezoni prvi puta primila i voditeljskog mikrofona, uz Franu Ridjana.

Maja je ranije otkrila, piše Nova TV, kako ni u najluđim snovima nije mogla sanjati da će se naći takvoj ulozi.

'Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt', rekla je Maja.

Zanimljivo je da je kako jedan natjecatelj večeras imao zadatak transformirati se upravo u Maju Šuput.

'Ti si moja najbolja kopija, moram ti priznati. Ja znam da je mene teško skinuti', rekla je Maja Marku Braiću nakon što je vidjela kako ju je kopirao.

Lana Klingor Mihić imala je nimalo lagan zadatak pretvoriti se u glazbenika, repera LunchMoneyja Lewisa.

'Od ove maske ne vidi se Lana, ne bismo je prepoznali, a ovo je jedan od nastupa o kojem se ne treba puno govoriti', zaključili su članovi žirija.

'Nije ti bila dovoljna pobjeda u Masterchefu. Ovo je fascinantno. Ti se ponašaš kao punašni čovjek kojeg bih ja ponijela doma', iskrena je bila Nives.

Komplimente žirija za svoj nastup pokupio je i Fabijan Pavao Medvešek kao legendarni Freddy Mercury.

Članica žirija Indira Levak ustala je nakon što je glumac odradio transformaciju kako bi mu pokazala da je oduševljena njegovom izvedbom.

'Moj naklon, kakav nastup', nije krila svoje oduševljenje Indira. Fabijan je na kraju i slavio u prvoj emisiji.

O prvom pobjedniku odlučile su zaista nijanse, vodila se tijesna borba između Fabijana Pavla Medvešeka i Nede Parmać kao Tereze, no pobjeda je otišla u Fabijanove ruke, a on je osvojeni iznos donirao Udruzi za zaštitu životinja 'Anima Dvor'.

Na kraju ove epizode saznali smo i u koga će se naši natjecatelji transformirati sljedeći tjedan - Mario Valentić bit će Doris Dragović, Lana Klingor Mihić utjelovit će Demi Lovato i Luisa Fonsija, Marinu Orsag gledat ćemo kao Cher, Sinišu Ružića kao Madonnu, Marko Braić pojavit će se u ulozi Shawna Mendesa i Camile Cabello, Lu Jakelić će postati Dr. Alban, Neda Parmać Daddy Jankee, a Fabijan Pavao Medvešek Beyonce.

Inače, u žiriju ove sezone sjede Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin, a među kandidatima šeste sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' su: Siniša Ružić, Marko Braić, Fabijan Pavao Medvešek, Mario Valentić, Neda Parmać, Lana Klingor Mihić, Lu Jakelić i Marina Orsag koji su u prvoj emisiji utjelovili su između ostalih Freddieja Mercuryja, Cardi B, LunchMoneyja Lewisa, Dinu Dvornika, Josipu Lisac, Terezu Kesoviju, Agnetu iz Abbe, Nives Celzijus...