TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Baš poput barbike: Zbog zanimljivog ružičastog kompletića Maja Šuput ni ovog puta nije mogla proći nezamijećeno

15.03.2020 u 23:19

Bionic
Reading

U drugoj emisiji showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', koju ove sezone vodi pjevačica Maja Šuput, pobjedu je odnijela njezina kolegica Lana Klingor Mihić, a svojim su transformacijama oduševila i još neka dobro nam znana lica. Naravno, i ovoga puta svi su s nestrpljenjem iščekivali večerašnju modnu kombinaciju Maje Šuput, za koju je i ovoga puta bio zaslužan njezin najbolji prijatelj

I drugu nedjelju zaredom pjevačica Maja Šuput opravdala je odluku ekipe showa 'Tvoje lice zvuči poznato' da ju angažiraju kao voditeljicu, jer se u njoj snašla - odlično. Ružičasti kompletić, koji joj je ponovno odabrao njezin prijatelj, stilist Marko Grubnić, istaknuo joj je figuru, a ni ovoga puta nije išlo bez sandala na vrtoglavo visoku potpeticu.

Maji je odlično pristajala neobična kombinacija suknje koja prati liniju tijela i seže do listova, s gornjim dijelom nabranim u struku, zbog čega se ne može samo nagađati je li riječ o odvojenom dijelu ili haljini, ali i rukava koji otkrivaju ramena pa se ponovno skupljaju oko zglobova.

U ovoj, drugoj po redu emisiji, pobjedu je odnijela Lana Klingor Mihić, koja je nastupila i pobijedila kao Luis Fonsi i Demi Lovato, a Nova TV će, zahvaljujući njoj, 10000 kuna darovati zakladi Solidarna za fond 'Spasi me'.

Osim nje, ove su nedjelje svoje talente pokazali - Marko Braić kao Camila Cabello, kojem se na bini se pridružila i članica žirija Nives Celzijus, i to kao Shawn Mendes.

Baš kao Cher nastupila je Marina Orsag, Fabijan Pavao Medvešek oduševio je kao Beyonce, Marija Valentića smo ovaj put gledali i slušali u ulozi Doris Dragović, Neda Parmać bila je Daddy Yankee, Siniša Ružić Madonna, a Lu Jakelić kao Dr. Alban.

Žiri je imao poprilično težak zadatak, a isto tako će biti i iduće nedjelje.