NA UDARU KORONAVIRUSA

Posao joj je uzdrman, a najviše od svega Maju Šuput užasava pomisao na ležanje u bolnici

11.03.2020 u 22:17

Bionic
Reading

Epidemija koronavirusa, koju od srijede kategoriziramo pandemijom, pjevačici i poduzetnici Maji Šuput poremetio je poslovne planove, ali najviše od svega Maja je zabrinuta da dane neće morati provoditi u bolničkom krevetu

Pjevačica i najveća zabavljačica na našoj estradnoj sceni teško se može sjetiti slobodnog vikenda, a s koncertnom aktivnošću morat će zbog koronavirusa pričekati barem do sredine travnja.

Osim s nastupima, zbog čijih je otkazivanja više zabrinuta za svojih 12 suradnika kojima je to jedini izvor prihoda, Maji je koronavirus zadao muke i s poslovanjem brenda Majushka.

Zbog epidemije u Kini, iz koje najviše uvozi, trgovanje je bilo zaustavljeno dva mjeseca, no taman kad su se počele smanjivati zalihe, promet s Kinom je uspostavljen.

No stigli su novi problemi s izbijanjem epidemije u Italiji, gdje je imala dogovoren posao s proizvodnjom luksuznih predmeta.

Ipak, više od financijskog gubitka, Maja se boji koronavirusa, ne toliko zbog same bolesti, koliko zbog pomisli da mora ležati u bolnici.

'Nikad u životu nisam ostala u bolnici pa me ta pomisao užasava. Stoga sam rekla mužu: 'Ako idem ja, ideš i ti. Ležat ćeš pokraj mene', ispričala je Maja Šuput za časopis Gloria.