daleko od hrvatske

Maja Lena Lopatny otkrila je gdje provodi odmor iz snova, a objavljeni prizori oduševili su obožavatelje: 'Opet goriš'

14.03.2022 u 21:40

Bionic
Reading

Jedno vrijeme izbivala je s društvenih mreža, a onda se Maja Lena Lopatny pohvalila putovanjem na egzotičnu destinaciju. Na samom početku nije bila poznata točna lokacija, no sada je Maja otkrila kako uživa u Turskoj te fanove oduševila setom novih fotografija

Kći domaće glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja pratiteljima i obožavateljima na Instagramu je otkrila kako punim plućima uživa na odmoru.

Naime, prije nekoliko dana otputovala je u Tursku gdje uživa u turističkim obilascima i prekrasnim prizorima. Prije nekoliko dana objavila je post i time dala do znanja da se nalazi na bajkovitoj lokaciji kao stvorenoj za odmor iz snova.

Nakon toga javila se iz Pamukkalea i tako otkrila da uživa u Turskoj. Poziravši u bajkovitom okruženju 'pamučne palače' Maja Lena je uz objavljene fotografije stavila jednostavan opis 'nestvarno', a njezini pratitelji su se vrlo brzo složili kako upravo ona izgleda nestvarno dobro.

Posljednja u nizu objava bio je set fotografija iz grada Alanya, poznatog po prekrasnim pješčanim plažama na kojima bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica pozira u dotjeranom casual izdanju.

Svjetlu trenirku, model s kratkim gornjim dijelom kakav je sada vrlo trend upotpunila je chic detaljima poput klasične crne, Chanel torbice preko ramena. Obožavatelji nisu mogli ostati ravnodušni na te prizore te su joj u komentarima pisali: 'Opet goriš', 'Naj, naj si,', 'Ljepotica', 'Divno, uživaj'.

Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL