poznato TV lice

Maja Ciglenečki progovorila o prvim mjesecima sa svojim drugim djetetom

03.03.2021 u 14:03

Bionic
Reading

Voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' u novu godinu ušla je s najljepšim poklonom. Njezina obitelj proširila se za još jednog člana, sina Leona s kojim su proveli najljepši Božić, a gledatelje je nedavno razveselila kad se pojavila u emisiju koju vodi već nekoliko godina. No kako je ranije poručila, planira ostati kod kuće dok još njezin drugi sinčić malo stasa

Kako je ranije otkrila, ona i suprug Bojan super su se snašli i sa drugim djetetom, a prve tjedne nisu trebali dodatnu pomoć oko djece i svakodnevnih obveza, pa su vrijeme iskoristili za intenzivno druženje njihove četveročlane obitelji.

'S obzirom na iskustvo koje smo stekli s Lukom, opušteniji smo i vrijeme nam nekako brzo prolazi. Leon je beba za poželjeti, miran je i veseo. Odlično napreduje i raste naočigled', ispričala je voditeljica za Story. Otkrila je kako je stariji sin Luka primjer brižnog brata, da vodi računa o braci, tješi ga kada plače i donosi mu igračke.

Rekla je i kako su se snašli u raspodjeli poslova sa suprugom. 'Bojan je odličan tata, sposoban i brižan. Ravnopravni smo u roditeljskoj ulozi, trudimo se jedno drugome olakšati i obaviti sve što je potrebno. S dvoje mališana katkad je kaotično, no sve u svemu, ne možemo se požaliti', ističe Maja. Njezine aktivnosti se sada svode na šetnje i obavljanje kućanskih poslova, a kako su joj suvišni kilogrami nakon prvog porođaja polako odlazili sami od sebe, vjeruje da će tako biti i ovaj put.