MAJA CIGLENEČKI

Samo nekoliko dana prije Božića HRT-ova voditeljica rodila drugog sina

06.01.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Da je na svijet stigao Leon doznalo se tek desetak kasnije, kada je HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki sretnu vijest potvrdila za Jutarnji list

'Leon nam je stigao kao zdrava beba dugačka 50 centimetara i teška 3690 grama. Na svijet je došao nekoliko dana prije Božića, tako da smo omiljeni blagdan dočekali kod kuće, u punom sastavu', rekla je to za Jutarnji list voditeljica Maja Ciglenečki i tako potvrdila da je rodila svog drugog sina.

Jedno od zaštitnih lica HRT-ovog jutarnjeg showa 'Dobro jutro, Hrvatska' prije nekoliko se tjedana oprostila od gledatelja, kako bi se mogla posvetiti najljepšem periodu u životu i pripremiti sve za dolazak malenog Leona.

Svog drugog sina Maja Ciglenečki opisuje kao mirnu bebu koja je od početka naviknuta na žamor, budući da je uz trogodišnjeg Luku teško u domu imati tišinu.

  • +3
Maja Ciglenečki Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Naš stariji sin Luka je odlično prihvatio novu obiteljsku dinamiku, vodi računa o Leonu, nosi mu igračke i tješi ga kad plače', rekla je Maja Ciglenečki i otkrila kako je porod prošao u najbolje redu.

'Budući da je porod prošao u najboljem redu i da se dobro osjećam, nije nam bila potrebna dodatna pomoć oko djece i svakodnevnih obveza, tako da smo ovo vrijeme iskoristili za intenzivno druženje naše četveročlane obitelji.'