OMILJENO tv-LICE

Maja Ciglenečki o povratku na male ekrane: 'Planiram ostati kod kuće dok Leon još malo stasa'

01.02.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica trenutno je na porodiljnom odmoru. Nakon rođenja drugog sina u prosincu prošle godine svo vrijeme provodi uz njega i starijeg Luku, a gledatelje je razveselila kad se pojavila u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' u koju je stigla u rujnu 2019. godine

Naravno, Maja Ciglenečki nije već prekinula porodiljni dopust nego se kratko susrela s kolegama Ognjenom Golubićem i Zlatom Muck i pokazala gledateljima, ovog puta u ulozi gosta. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, publika jedva čeka njezin povratak u emisiju.

'Leonu je tek mjesec i pol, svakako planiram ostati kod kuće dok još malo stasa tako da točan termin povratka još nisam dogovarala s urednicima. Do tada, lijepo je svratiti u omiljeno radno okruženje makar u ulozi gošće, a nominacija za Zlatni studio je odličan povod za to', rekla je Maja kratko za tportal.

Podsjećamo, u dom radijske i televizijske voditeljice prinova je stigla kao najljepši dar samo nekoliko dana prije Božića. Nekoliko tjedana prije doslaska na svijet svog drugog djeteta povukla se s malih ekrana kako bi se pripremila za porođaj.

  • +3
Maja Ciglenečki Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Premda je na Filozofskom fakultetu magistrirala engleski i španjolski jezik te književnost, Maja Ciglenečki već čitavo desetljeće radi u medijima. Televizijski posao zavoljela je na prvoj godini fakulteta, a vođenje vijesti na OTV-u te CMC televiziji dalo joj je vjetar u leđa. Nakon toga prešla je na HRT, gdje niže nove uspjehe i osvaja simpatije domaće publike.