još se privikava na novi ritam

Maja Ciglenečki: 'Ono što mi teže pada jest ustajanje oko 3:30 kako bih stigla riješiti šminku i frizuru te doći na posao na vrijeme'

20.04.2020 u 14:47

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' među onima je koji svakodnevno odlaze na posao što zbog televizije ali i zbog šihti na Hrvatskom radiju. Premda već dulje vrijeme ustaje ranije, zbog pandemije koronavirusa, Maji Ciglenečki radni dan sada započinje ipak drugačije pa joj teško pada kad već u 3:30 mora krenuti sa spremanjem

'Dosad sam se frizirala sama, a od naših vizažistica naučila sam i pokoji trik u šminkanju pa mi ova promjena nije stresna. Ono što mi teže pada jest ustajanje oko 3:30 kako bih stigla riješiti i šminku i frizuru te doći na posao na vrijeme, bez stresa. Nisam spavalica, no na taj se ritam još privikavam', ispričala je Maja Ciglenečki za 24sata. Dodaje kako joj ne ostaje mi slobodnog vremena kroz dan pa se trudi ono što može odraditi na terasi, s laptopom u krilu.

Uspješno balansira između obaveza premda je prilično zahtjevno. Vikendom dulje odspava i napuni baterije. Njezin suprug trenutačno radi od kuće pa sinčića Luku čuvaju 'na smjene'.

Nedostaju joj druženja bez dvometarskog razmaka, odlasci s djetetom u park, trgovinu i na tržnicu.

'Prilično sam sigurna da će se s vremenom sve vratiti na staro. Euforija će, vjerujem, potrajati kratko, pokušat ćemo implementirati u život ono što smo naučili tijekom ovog nesvakidašnjeg razdoblja, a onda ćemo se vratiti starim navikama. To je u ljudskoj prirodi', poručila je Maja.

Pravilno pranje ruku