najveća podrška

Macronova pokćerka Tiphaine Auzière izuzetno je ponosna na svog očuha: 'Uvijek smo bili normalna obitelj'

25.04.2022 u 14:33

Bionic
Reading

Kći Brigitte Macron bila je prisutna u parku Champ de Mars i slavila je pobjedu svog očuha. U razgovoru s Bruceom Toussaintom za BFMTV, 38-godišnja pravnica rekla je da je izuzetno ponosna na njegovu novu pobjedu

Tiphaine Auzière je pravnica i jedna od glasnijih zagovornica politike svog očuha, šest godina starijeg od nje. Zbog njegove nove pobjede najmlađa kći Brigitte Macron otvorila je dušu, kao rijetko kada, za mikrofonom Brucea Toussainta za BFMTV: 'Bili smo izuzetno dirnuti i ponosni što imamo predsjednika koji je još uvijek ovdje, pet godina kasnije.' Dodala je da je 'izuzetno ponosna' na svog očuha.

Naglasila je da joj je čast biti 'uz njega i vidjeti što on radi za Francuze'. Udružena obitelj Macron uživa u drugoj pobjedi Emmanuela Macrona: 'Sretni smo što smo ovdje zajedno, bilo zbog dobrih, bilo loših trenutaka. Važno je to da smo uvijek bili normalna obitelj i brinemo se jedni o drugima. To je jako važno za djecu i sedmero unučadi', istaknula je Auzière.

Ponosna na ono što je Brigitte Macron uspjela postići, u svojstvu prve dame, pokćerka predsjednika Francuske pohvalila je majčinu hrabrost: 'Bila je strastvena i predana učiteljica. Ona je uvijek na vrhu i izvanredno je ono što radi', zaključila je. Podsjetimo, Brigitte je prije veze s Macronom bila u braku s bankarom André-Louisom Auzièreom, u kojem je rođeno troje djece. Osim kćerki Tiphaine i Laurence Auzière-Jourdan, ima sina Sebastiena.

Tiphaine Auzière Izvor: Profimedia / Autor: Liewig Christian/ABACA / Abaca Press / Profimedia