NAKON MACRONOVE POBJEDE

Brigitte Macron nije mogla sakriti emocije: 'Nadam da će biti vrijedno svega toga'

24.04.2022 u 22:36

Bionic
Reading

Dok je u pozadini svirala 'Oda radosti', Brigitte i Emmanuel Macron u pratnji mnoštva djece prošli su put do pozornice, dok su oko njih stajali njegovi simpatizeri. Emmanuel Macron je osvojio svoj drugi mandat, a suze ponosa i sreće nije mogla sakriti njegova supruga Brigitte, koja mu je svih ovih godina najveća podrška

Malo je reći da je večeras Brigitte Macron bila prepuna emocija, kada je njezin suprug Emmanuel Macron, u drugom krugu predsjedničkih izbora, osvojio još jedan mandat. Bračni par Macron sada su sigurni da će idućih pet godina i dalje biti u Elizejskoj palači.

Put kroz okupljene simpatizere, uz 'Odu radosti' koja je u pozadini svirala, sve do pozornice postavljene ispod Eiffelovog tornja bio je izuzetno emotivan za novoizabranog predsjednika i prvu damu, a koliko je ponosna i sretna zbog suprugove pobjede, Brigitte je potvrdila za francusku televiziju.

'Francuska je najljepša zemlja na svijetu, no problem je što sami toga nismo uvijek svjesni. Prepuna sam emocija, a ovo je takva velika čast da se samo nadam da će biti vrijedno svega toga. Imam povjerenja u svog supruga jer on ima viziju za ovu zemlju i uvjerena sam da će napraviti sve da to i ostvari', rekla je Brigitte Macron i dodala kako je svi oni imaju isti cilj - da se neke stvari promjene.

  • +5
Emmanuel i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Na kraju je još jednom ponovila kako je nevjerojatna čast da je Emmanuel ponovno izabran i kako su oboje spremni za novih pet godina predsjedničkog mandata.