JEDNA I JEDINSTVENA

Ma tko bi joj dao 61 godinu: Sanja Vejnović proslavila rođendan i izgleda nikad bolje

09.08.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Naša glumačka diva i ove godine svoj veliki dan je dočekala u morskom ozračju. Godinama odmara na Braču u mjestu Pučišća odakle je objavila nekoliko zanimljivih ljetnih fotografija a pala je i jedna s kojom je otkrila kako je izgledala na dan slavlja

Malo tko će na prvi pogled povjerovati da je Sanja Vejnović proslavila 61. rođendan. Usprkos svojoj gastronomskoj strasti uvijek je vitke linije, njegovana i graciozna. U srebrno bijelom topiću s tankim naramenicama, kosom zalizanom u pundžu, decentnim naušnicama i crvenim ružem zablistala je na svojoj slavljeničkoj večeri, a što se moglo vidjeti naravno na Instagramu.

Glumica je dobila mnoštvu čestitki i lijepih želja od brojnih kolega, suradnika i prijatelja. Da joj godine ne mogu ništa te da joj odmor itekako godi pokazuju fotografije koje je objavila ranije. Pozirala je s jednim od svojih kućnih ljubimaca, a pokazala je i fotografiju na kojoj 'pluta' na morskoj površini.

U više navrata je istcala kako joj ne smeta pažnja koju drugi posvećuju njezinom izgledu, no kako ona njime nije opterećena. Već je mnogima poznato da super izgled uz pravilnu prehranu i kozmetičke tretmane, duguje i dobrim genima.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX