svi mu čestitaju

Veliko slavlje Luke Nižetića: Pohvalio se novim životnim postignućem

06.03.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Već nekoliko godina glazbenik se bavi ronjenjem. Kako je ranije objasnio, ono ga je spasilo, došlo u pravom trenutku njegovog života, a i puno pomoglo u razdoblju pandemije. No nije ostalo samo na rekreativnom bavljenju, budući da Splićanin bilježi prve uspjehe s tim sportom

'Moje prvo državno prvenstvo u ronjenju na dah. Ljudi moji, 4 zarona u 27h, 4 bijela kartona i dva zlatna pehara. Ekipno muškarci zajedno s 'velikim' Goranom Čolakom i ekipno klub Društvo za podvodne sportove Zagreb. Izvan svih očekivanja, samo u najluđim snovima. Umoran, smožden i neopisivo sretan!', obznanio je Luka Nižetić u objavama na društvenim mrežama.

Zahvalio se trenerici i prijateljici Mireli Kardašević, a i svom autoru pjesama Mariju Mihaljeviću i njegovoj supruzi koji su navijali za njega i bodrili ga u kako je opisao, 'našarenijim majicama u gradu'. Ponosnom pjevaču pristižu čestitke odasvud.

'Ima dvije godine da sam pomalo uronio u taj svijet, prvenstveno zahvaljujući Mireli Kardašević, koja svako ljeto održava školu ronjenja u Komiži, a i stalni mi je gost u Fabrici. Oduvijek sam bio vezan uz vodu, prije sam trenirao plivanje i skokove u vodu i izgleda da je bilo neminovno da se ponovo vratim dubinama. Već sam odradio i prvo natjecanje, no to mi je nekako manje bitno. U ovoj disciplini našao sam neko zadovoljstvo, bijeg od svijeta, mir i tišinu koje ništa ne ometa, kada mogu zaroniti i u svoju nutrinu', ispričao je Luka ranije za tportal.

  • +3
Luka Nižetić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL