kako provode uskrs?

Maja Šuput ima raskošno uskršnje slavlje, a i ostali poznati znaju uživati

09.04.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Najveći kršćanski blagdan mnogi su iskoristili za stvaranje lijepih obiteljskih uspomena, a tako i naši poznati. Ljubitelji tradicije drže se klasičnog uskršnjeg jelovnika - mladog luka i francuske salate, a 'tucanje' jajima ni ove godine nisu preskočili

Dan je Uskrsa i mnogi Hrvati provode dan u društvu obitelji i bliskih prijatelja. Većina će posvetiti puno vremena dekoriranju stolova za svečane zajedničke objede, posebice za doručak i ručak, a neki poznati Hrvati na društvenim mrežama s obožavateljima su podijelili dijelić atmosfere svog slavlja.

Mirna Maras Batinić pokazala je jedan kadar svoje uskršnje tradicije koja je vjerojatno slična u mnogim domovima - francuska salata, šunka, rotkvice i mladi luk, ali i nezaobilazno 'tucanje jaja' kao omiljena aktivnost u duhu najvećeg kršćanskog blagdana.

Glumica Nataša Janjić Medančić iskoristila je pak ovaj produženi vikend za bijeg u Rovinj. U rodnome kraju supruga Nenada Nataša je sinoć pripremila jaja uz pomoć obitelji, a posebno su uživali njezini mališani Katja i Toni. Sunčani blagdan iskoristila je i za kavu u najpoznatijem kafiću u Rovinju, a kasnije je srela i starog prijatelja - ni više ni manje nego Mattea Cetinskog!

  • +5
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

U krugu obitelji Uskrs je proslavio i simpatični Splićanin Luka Nižetić koji ne iskoristio dan za druženje sa svojim nećakom. Sin Petre Nižetić krenuo je ujakovim stopama pa je zainteresirano gledao kako ujak Luka svira gitaru, da bi kasnije i on pokušao potegnuti preko žica.

Raskošno slavlje Uskrsa pripremila je i Maja Šuput. Oko njezinog stola uvijek je veselo, a za radosnu atmosferu uvijek je zaslužan njezin neodoljivi sinčić Bloom koji je pokazao koliko uživa u 'tucanju jajima'. Osim toga, uvijek 'skockana' Maja modno je uskladila cijelu obitelj pa su tako i suprug Nenad, Bloom i Maja bili odjeveni u svijetle boje.

  • +4
Interijeri Izvor: Profimedia / Autor: Andreas von Einsiedel / Alamy / Alamy / Profimedia