PONOSAN UJAK

Luka Nižetić objavio preslatku fotografiju sa sestrinim sinom: 'Voli tulumarit i gotovo'

25.08.2020 u 09:56

Bionic
Reading

Budući da je ova sezona zbog pandemije oskudna u koncertima, pjevač i vlasnik restorana Fabrika mnogo više vremena provodi sa svojim najmilijima. Svakodnevicu mu najviše uljepšava jednogodišnji nećak, sin Petre Nižetić Mastelić

Lukina sestra Petra Nižetić Mastelić, koja se zbog ljubavi prema suprugu Frani Masteliću preselila u Kaliforniju, ljetuje u Hrvatskoj. Najveću radost svima u obitelji donosi njezin sinčić Jozo, a koji već naveliko hoda i upija život oko sebe. Pjevač nije odolio, a da ne podijeli još poneku fotografiju s nećakom, čime je osvojio simpatije pratitelja.

View this post on Instagram

Voli tulumarit i gotovo! Krv nije voda! 😎❤

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Za svog nećaka Luka je ranije izjavio da je razigrano dijete koje se stalno smije, strpljiv je i miran bez obzira što ga svi navlače, kao da je svjestan koliko ga svi iz obitelji žele imati za sebe makar kratko te da ga jedva čeka voditi na plažu, naučiti ga plivati i graditi dvorce u pijesku. Sa sestrom i njezinom obitelji zadnji put se vidio za Božić.

View this post on Instagram

Dobro jutro svitu! ❤

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Sve vrijeme ovog ljeta pjevaču je rezervirano za restoran Fabrika, jer su svi koncerti otkazani ili odgođeni za iduću godinu. Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, Luka uživa u otočkom životu u Komiži, u kojoj će ostati do kraja rujna. Nakon završetka turističke sezone nastavit će s radom na glazbenoj karijeri - čeka ga rad na novom albumu.

  • +3
Luka Nižetić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL