uživa s obitelji

[VIDEO] Luka Modrić se zbog Filomene ostavio lopte i prebacio na snježne aktivnosti

09.01.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Nakon što je glavni španjolski grad Madrid okovan u petak navečer snježnom mećavom, nezabilježenom u posljednjih 50 godina, brojni stanovnici Španjolske odlučili su se iskoristiti priliku i uživati u blagodatima zime i snijega. Nije izdržao ni naš proslavljeni nogometaš Luka Modrić koji odlučio na trenutak ostaviti loptu i okušati se u zimskim aktivnostima

Španjolska javna televizija je snježnu oluju Filomenu nazvala "povijesnom snježnom mećavom". Posljednji put je snijeg tako jako napadao u ožujku 1971. Nošen hladnim vjetrom prekrio je gradske ulice na kojima nema ralica, a ljudi ispred zgrada ne čiste snijeg jer nemaju lopate.

Ipak, oluja je sa sobom donijela i radost u srca mnogih koji obožavaju snježne aktivnosti, a priliku je odlučila iskoristiti i obitelj Luke Modrića. Objavio je tako naš proslavljeni nogometaš fotografiju i video u kojima pokazuje da mu ni zimske aktivnosti nisu nepoznate.

Prije puta za Pamplonu, gdje bi Luka Modrić večeras s Realom trebao odigrati utakmicu protiv Osasune, naš nogometni maestro je pokazao svoje vještine pa je s obitelji u dvorištu napravio snjegovića! Uživala su djeca koja su se bacala po snijegu, a uživao je i naš reprezentativac jer ovakav trenutak zaslužuje biti zabilježen.

  • +2
Vanja i Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL