nježni trenutak

Luka Modrić se oglasio emotivnom objavom, imao je poseban razlog za to

26.04.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Naš proslavljeni nogometaš u rijetkim obiteljskim prizorom je razveselio svoje fanove. Rođendan njegove mezimice Eme, bio je povod za to

'10 je vrlo poseban broj kao što si i ti! Sretan 10. rođendan, moje sve! Puno te volim', napisao je Luka Modrić u opisu fotografije na kojoj ga se može vidjeti u zagrljaju kćeri koja je prava mala tatina kopija.

Čestitke sa svih strana svijeta pridstižu mu u komentarima, svi su htjeli djevojčici poželjeti sve najbolje povodom njezinog velikog dana. Podsjetimo, osim nje, Luka i Vanja Modrić imaju i 12-godišnjeg sina Ivana i 5-godišnju kćer Sofiju.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Podsjećamo, Vanja i Luka upoznali su se kad je on imao 19, a ona 25 godina. Vjenčali su se u svibnju 2010. Crkveno vjenčanje imali su godinu dana kasnije, a pred oltar su stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011.

BRONCA ZLATNOG SJAJA

Dirljiv prizor s tribina: Luka Modrić nakon pobjede pohitao u očev zagrljaj

Pogledaj galeriju

Vanja je, kad su se upoznali, bila zaposlena u agenciji Zdravka Mamića, a Luka je igrao za nogometni klub Dinamo. Prvi susret bio im je putem telefona, razgovarali su tri sata, ali o poslu. Inače, u svojoj autobiografiji 'Moja igra', nogometaš je otkrio da ju je pozvao na kavu nakon poziva, te da se zaljubio u nju do ušiju, a ljubav traje do danas.

'Pozvao sam je na kavu da joj zahvalim na pomoći. Bilo je to ugodno čavrljanje. Vrijeme mi je u njenom društvu jednostavno letjelo. I nikad dosta. Bilo je još nekoliko susreta na kavi. Ponekad bih navratio kod nje kući, s obzirom na to da smo živjeli tako blizu', opisao je.