VANJIN ROĐENDAN

Luka Modrić privatnim fotografijama s odmora obilježio važan dan

18.07.2023 u 17:31

Bionic
Reading

Horoskopska Račica, Vanja Modrić, danas slavi svoj 43. rođendan, a tim povodom Luka Modrić joj je i putem društvenih mreža čestitao

Baš kao što radi za rođendane djece - Ivana, Eme i najmlađe Sofije - Luka Modrić isto tako javno, odnosno putem svog službenog Instagram profila, obilježava i rođendan svoje supruge Vanje.

Povodom njezinog 43. rođendana Luka je na Instagramu objavio dvije fotografije i uz njih napisao: 'Sretan ti rođendan ljubavi moja! Volim te!'

Na prvoj fotografiji Luka i Vanja poziraju u nekom restoranu na našoj obali, dok je druga nastala tijekom krstarenja luksuznom jahtom, na kojoj su i ovog ljeta uživali ploveći Jadranom.

Modrić nikada nije krio koliko mu je Vanja važna, kao i to što je s njom stvorio obitelj. Par se upoznao na zagrebačkim Ravnicama kada je njoj bilo 25, a njemu 19 godina. 'Bio sam previše sramežljiv da bih uopće razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja. Saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa, i da, odavala je dojam da je drugačija od drugih', izjavio je Modrić prije nekoliko godina.

  • +2
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svoju vezu ozakonili su samo pred matičarom u svibnju 2010. godine, a nekoliko tjedana kasnije rodio im se i sin Ivano. Na crkveno vjenčanje čekali su godinu dana, a onda su 2011. zavjete izmijenili u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Tri godine kasnije stigla je Ema, a 2017. rodila se i Sofia.