dirljiva objava

Lorena Gvardiol uputila bratu Jošku poruku podrške: Nakon poraza je zadnji napustio travnjak

14.12.2022 u 18:40

Bionic
Reading

Argentina je jučer u polufinalu SP-a u Katru pobijedila Hrvatsku sa 3:0. Našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu koji je maestralno odigrao Svjetsko prvenstvo, poraz je vrlo teško pao. Nakon posljednjeg zvižduka, skinuo je masku i zaplakao. Njegova sestra na Instagramu je pokazala koliko je njegova obitelj cijelo vrijeme uz njega te nježno utješila svog mlađeg brata

Lorena Gvardiol sa sestrom Frankom i majkom Sanjom došle su bodriti Joška Gvardiola u Katar još na početku Svjetskog prvenstva. Djevojke su postale pravi hit na društvenim mrežama. Nakon poraza s Argentinom, dok se iščekuje rezultat susreta Francuske i Maroka, odnosno s kim ćemo se susresti u borbi za broncu, Lorena je na Instagram pričama objavila bratovu fotografiju.

'Ponosna', kratko i jasno je dodala opis na nju. Inače, fotografijama nakon utakmice s Belgijom i emotivnom snimkom na kojoj grli svoju majku Sanju, svijet je upoznao obitelji stopera Vatrenih (jednog od najzaslužnijih za plasman Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva) koji su posljednjih tjedana su privlačili pozornost.

Pisalo se o njegovim baki i djedu, tetku koji je pričao kako je 'čudo od nogometaša', tati Tihomiru koji je volio nogomet i igrao ga odlično.

  • +9
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX