FRANKA I LORENA

Kratki predah od nogometa: Evo gdje su vikend provele sestre Gvardiol

12.12.2022 u 10:03

Bionic
Reading

Visoke temperature i pješčane plaže Lorena i Franka Gvardiol zamijenile su prvim zimskim pahuljama u metropoli. Umjesto u Katru, lijepe sestre Joška Gvardiola ovaj su vikend provele u Samoboru, s društvom se zabavljajući na koncertu Vesne Pisarović

Kako bi se što bolje pripremile za sutrašnji polufinalni okršaj Hrvatske i Argentine, sestre miljenika nacije, Joška Gvardiola, Franka i Lorena, odlučile su 'poraditi na glasnicama'.

Visoke temperature i pješčane plaže Dohe samo su za vikend zamijenile povratkom kući, gdje su ih dočekale i prve ovogodišnje pahulje. A nakon kratke prilagodbe, s društvom su otišle u Samobor, gdje su se dobro zabavile na koncertu Vesne Pisarović.

Uz njezine najveće hitove, veselo je društvo 'jačalo glasnice'. Kratki uvid u to kako su se zabavljali, može se vidjeti na Instagram Storyju Lorene Gvardiol, koja je potom objavila i fotografiju s mlađom sestrom Frankom.

Starije sestre miljenika nacije Joška Gvardiola, bile su pomno dotjerane, odabravši za izlazak duge kapute u nezaobilaznoj boji devine dlake u kombinaciji s trendi crnim glomaznim čizmama.

  • +10
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Lorena i Franka pozirale su kraj ogromnog božićnog drvca, s mislima vjerojatno već u Katru, gdje će, uvjereni smo, sutra biti najglasnija podrška Jošku Gvardiolu na terenu.

NAJVEĆA PODRŠKA

Vatrena atmosfera na tribinama: Izabel Kovačić sa sinom, Modrići na okupu i Helena Livaković u suprugovom dresu

Pogledaj galeriju