dirljiv prizor

Ribarski štand tate Joška Gvardiola je prazan: 'Vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom'

13.12.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Otac jednog od trenutno najboljih hrvatskih nogometaša Joška Gvardiola koji je već je imenovan 'ministrom' obrane, Tihomir Gvardiol, svako jutro na zagrebačkom Dolcu prodaje ribu. S tim nije prestao ni kad mu je sin postao velika zvijezda, no njegov štand je - prazan

Posljednji dani su posebno emotivni za Tihomira Gvardiola. Nije preskakao posao, ali došao je trenutak da napusti svoje radno mjesto. Pretpostavlja se da je s ocem Brune Petkovića i stricem Dominika Livakovića otišao u Katar gdje bi ga trebali dočekati supruga Sanja te kćeri Franka i Lorena.

Naime, kolegica oca Joška Gvardiola za Story je potvrdila da Tihomira nema te da se priča da je na putu za Dohu. Prije koji dan je ispričao da je 'jako teško gledao utakmice' i da 'jako emotivno to proživljava'. Kazao je da su ga supruga i kćeri smirivale te da ne može opisati kako se osjeća.

  • +2
Tihomir Gvardiol, otac Joška Gvardiola u ribarnici na Dolcu Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

'Svaki roditelj daje podršku svome djetetu. Kad ga upišete na glazbu, sport, bilo što, dajete mu podršku, iako nema garancije. Kao roditelj dajete sve od sebe. Znali smo krenuti u 4-5 popodne i doći u pola noći, a ja se dižem u 4 sata ujutro. Nije mi to bilo teško, a nije bilo garancije hoće li uspjeti ili neće, ali dajete tu ljubav djetetu', izjavio je za HRT i dodao: 'Samo hrabro i vidimo se u Zagrebu na aerodromu sa zlatnom medaljom'.

Inače, Joško Gvardiol je vrlo vezan za svoje roditelje. S majkom Sanjom se nakon plasmana u osminu finala emotivno izgrlio, a prva stvar koju je napravio kada je ostvario transfer u Leipzig jest da je roditeljima kupio kuću.

  • +3
Tihomir Gvardiol i Jakov Petković Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic