potvrda ljubavi ili?

Romantičnom fotografijom s atraktivnom pijanisticom Stjepan Hauser sve je zbunio

29.08.2018 u 21:23

Bionic
Reading

Naš poznati violončelist Stjepan Hauser već neko vrijeme poslovno surađuje s atraktivnom pijanisticom Lolom Astanovom za koju su obožavatelji uvjereni da mu je nova djevojka, a možda i buduća supruga

'Oni su skupa?', 'Zajedno su?', ' Znala sam, pa ne bi on nju toliko objavljivao da nisu’, ‘Hvala Bogu da su priznali, prelijep par’, ‘Ne znam zašto, ali sam znala da su skupa...još od prve fotke. Možda,energija,najprije?’, ‘Divan par’, ‘Kad je vjenčanje?’, ‘Mislio sam da su upravo vjenčani, baš sam zbunjen trenutno’, samo su neki od komentara šokiranih obožavatelja Stjepana Hausera ispod njegove najnovije fotografije koju je objavio na društvenim mrežama.

Mladi Dubrovčanin pozirao je u zagrljaju sa zgodnom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom surađuje već nekoliko mjeseci.

Iako Hauser do sada nije htio komentirati ima li između njega i atraktivne crnke nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje, romantičnim objavama to daje naslutiti.

A Midsummer Night’s Dream 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Strastveni zagrljaji i nježni pogledi bili su dovoljni da fanovi ustanove kako Hauser već neko vrijeme krije od javnosti da je u vezi s Lolom. Osim toga, Stjepan je samo dan ranije objavio još jednu fotku s Lolom ispod koje je napisao: ‘Romantična večer u Areni’.

Romantic evening at the Colosseum 💞

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Podsjetimo, krajem 2017. uspješni violončelist je prekinuo zaruke s domaćom pjevačicom Jelenom Rozgom s kojom je proveo dvije i pol godine u ljubavi.

  • +2
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo