PRAVI ZAFRKANT

Stalno provocira: Nakon što se pohvalio kako se sa 'suprugom' odmara kod kuće, Hauser objavio video u kojem ljubi lijepu Lolu

29.08.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Proslavljeni violončelist očito se dobro zabavlja nakon što je s Lukom Šulićem odlučio na neko vrijeme umiroviti projekt 2Cellos. Poznat kao zafrkant, Stjepan Hauser obožava svojim fanovima često priređivati iznenađenja na društvenim mrežama. I dok je jučer objavio fotografiju uz koju je napisao da 'čila kod kuće sa svojom suprugom', danas je ponovno zbunio mnoge

Otkako je prekinuo zaruke s Jelenom Rozgom, okružen je zgodnim ženama, no samo za jednu se nagađalo da je osvojila njegovo srce. Riječ je o 34-godišnjoj uzbekistanskoj pijanistici Loli Astanovoj, s kojom je i poslovno surađivao - sada je ponovo objavio video u kojem zajedno sviraju, a na kraju izvedbe poljubili su se.

Riječ je o videu koji je 33-godišnji glazbenik podijelio početkom ove godine, ali je tom prilikom izrezao dio s poljupcem.

View this post on Instagram

Für Elise 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Premda nikad nisu potvrdili vezu, nerijetko objavljuju zajednička videa na kojima se blisko dodiruju, a snimili su i zajednički videospot u Veneciji, u kojem su interpretirali originalnu temu iz istoimenog filma 'Love Story'.

View this post on Instagram

Chopin 💕

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

I dok obožavatelji nagađaju i postavljaju pitanja jesu li on i Lola u vezi ili je opet riječ o glumi, violončelist je jučer pokazao tko je zasad njegova 'žena'.

View this post on Instagram

Chilling at home with my wife

A post shared by HAUSER (@hausercello) on