dobili su upute

Ljuti su: Harry i Meghan prije kraljičinog sprovoda morat će se ispričati Williamu i Kate zbog intervjua s Oprah

18.09.2022 u 23:30

Bionic
Reading

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle moraju riješiti nesuglasice s princem Williamom i Kate Middleton nastale nakon njihovog intervjua s američkom televizijskom voditeljicom

Izvori bliski palači kažu da je kontroverzni intervju s Oprah Winfrey 'prešao granicu, a princ i princeza od Walesa su uzrujani i ljutiti". Sada je Meghan i Harryju navodno savjetovano da se ispričaju za intervju i 'priznaju motive koji stoje iza njega' prije kraljičinog sprovoda, piše Mirror.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su u prošlogodišnjem intervjuu pričalio napuštanju kraljevske obitelji. Iznijeli su svoje stavove o obiteljskim problemima, optužili palaču za rasizam. Nakon intervjua koji je na svojim televizijskim ekranima pratilo više od 17 milijuna ljudi, Harry i Meghan na neko su se vrijeme udaljili od palače i ostatka kraljevske obitelji.

Njih četvero već su se pojavili zajedno u javnosti nakon smrti kraljice, svi su položili cvijeće, a viđeni su i u Westminsterskoj opatiji u srijedu.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Imageplotter/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Smrt voljene bake natjerala je braću da razmirice ostavi sa strane. Bilo je to prvo zajedničko pojavljivanje prinčeva sa suprugama nakon dugo vremena. Iako su Harry i Meghan sudjelovali na proslavi platinastog jubileja kraljice ovog ljeta, držali su se po strani i nisu fotografirani s Williamom i Kate.

s mobitelom i vrećicama

[FOTO] Neće biti pozvana na kraljičin sprovod: Dok je Meghan Markle u Ujedinjenom Kraljevstvu, evo što radi njezina majka

Pogledaj galeriju