emotivan susret

[FOTO] Olena Zelenska ostavila supruga u Ukrajini i sastala se s Kate Middleton

18.09.2022 u 21:21

Bionic
Reading

Uoči sutrašnjeg sprovoda kraljice Elizabete II, princeza od Walesa u Buckinghamskoj palači družila se sa prvom damom Ukrajine, suprugom predsjednika Volodimira Zelenskog

Olena Zelenska stigla je u Veliku Britaniju gdje će na sprovodu predstavljati i svog supruga, koji nije bio u mogućnosti doći u London kako bi prisustvovao ceremoniji. Kako se može vidjeti na fotografijama, dame su se u nedjelju popodne sastale u palači a sjedile su ispred kamina na gingham foteljama i s ljubičastim orhidejama u pozadini.

I Kate i Olena su bile potpuno odjevene u crno. Princeza je u kombinaciji s jednostavnom, elegantnom crnom haljinom, efektno nabranu u struku, nosila bisernu narukvicu, koja je nekada pripadala Diani, njezinoj svekrvi i majci princa Williama. Tu je narukvicu nosila već par puta u proteklih nekoliko dana, posljednji put na ručku održanom za generalne guvernere zemalja Commonwealtha u Buckinghamskoj palači.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stefan Rousseau/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Olena Zelenska je ranije pognute glave odala počast kraljici za vrijeme posjete Westminster Hallu. Osim nje ondje su bili i francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte i američki predsjednik Joe Biden sa suprugom Jill.

Kate Middleton, Olena Zelenska Izvor: Profimedia / Autor: Kirsty O'Connor / AFP / Profimedia